Kirjaudu

        
 Caddiemaster Ma-Su 9.00-16.00
 Toimisto Ma-Te 9-15


TeeTime.fi

Tiedote

1.7.2016: NexGolf Premium -palvelu nyt julkaistu!


Mikä on NexGolf Premium -palvelu? Se on lisäarvoa tarjoava palvelu pelaajalle, joka tuo mukanaan sekä NexGolf Premium App -mobiilisovelluksen käyttöoikeuden, että lisäarvotoimintoja myös www-käyttöliittymään, kuten esim. omat listat sekä pelaajakohtaiset kommentit ajanvaraukseen, julkisten kommenttien asetusmahdollisuus yms.

Julkistamme palvelun nyt keskelle kuuminta kautta siten, että palvelu aluksi tuo Premium Appin käyttöoikeuden, lisäarvotoimintoja elo-syyskuussa, ja jatkossa uusia toiminnallisuuksia joka kaudelle.

Palvelu on nyt tälle pilottikaudelle veloitukseton (31.3.2017 asti), mutta se pitää aktivoida NexGolfin web-käyttöliittymässä syöttämällä oman luottokortin tiedot. Voit perua palvelun milloin vain. Palvelun kuvauksessa kerromme asiasta lisää. Palvelun aktivoimisen löydät kirjautumisen jälkeen etusivun yläosasta.

Ja mitä Premium App sitten on? Kokeile! Löydät sen nyt kaikille 3 pääalustalle (iOS, Android, Windows Phone) kaupoista hakusanalla NexGolf. Appissa on ajanvarauksen lisäksi myös kätevä sähköinen tuloskortti näppärine väylän tapahtumien tilastointeineen, GPS-toiminteinen Draivin ym. mittaus, sekä ensimmäinen versio My Tour -kaverikisoista, jolla hallinnoit vaikkapa Skinit tuosta vaan!

Olkaa hyvä! Ps. myös vaalea teema löytyy Appissa!
29.6.2016: Pelaajan uusi käyttöliittymä

Hyvä Golfari!

Käytössäsi on nyt Pelaajan Uusi käyttöliittymä! Uudessa Pelaajan käyttöliittymässä voit myös valita kahden eri värimaailman välillä. Kirjauduttuasi sisään valitse Oma NexGolf > Asetukset ja salasanan vaihto > kohdasta Teema sekä valitse itsellesi käyttöön joko tumma tai vaalea teema.
Uusi käyttöliittymä ei sisällä vielä kaikkia vanhan käyttöliittymän toimintoja, kuten kilpailuihin ilmoittautumista, joten olemme jättäneet Sinulle mahdollisuuden myös vanhan puolen käyttöön. Kirjautumispainikkeen vierestä voit valita, kumpaa käyttöliittymää haluat käyttää.
Uusi käyttöliittymä ensivaiheessa tarjoaa lähinnä ajanvarauksen, sekä tuloskorttien syötön (ks. "Viimeisimmät tulokset" -laatikon oikea yläkulma), omien tietojen ja asetusten tarkastelun, sekä Buddies-puolen. Ajanvarauksesta on pyritty saamaan entistä tehokkaampi, sillä 2 tunnin slottien välinäkymä on jätetty pois, joten helposti voit rullata koko päivän. Varaustilanteet näet nopeasti varsinaisen varausnäkymän oikealta puolelta. Uudistus on alusta, jolle alamme juoksuttaa uusia, mielenkiintoisia ominaisuuksia sen päälle!
Pyydämme huomioimaan varausta tehdessä, että saatat varauksen loppuun asti painamalla Tallenna-nappia!

Kesäisin terveisin: NexGolf-tiimi